skip to Main Content
Altijd binnen 24 uur op uw afspraak!

Inschrijfformulier Praktijk71

Woont u in Valkenburg, Katwijk, Rijnsburg of Oegstgeest en woont u binnen redelijke afstand tot onze huisartsenpraktijk? Dan bent u van harte welkom. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe verloopt de inschrijfprocedure?

 

Procedure inschrijving Praktijk71

Heeft u contact gezocht met de praktijk of het inschrijvingsformulier ingevuld? Dan nemen wij binnen 1 week contact met u op!

En dan? Wij zijn ervan overtuigd dat naast uiteraard een goede band met uw huisarts een prettige bedrijfsvoering van uw nieuwe huisartsenpraktijk  ook erg belangrijk is. Daarom kijken wij ernaar uit om met u kennis te maken op onze praktijk in het prachtige Medisch Centrum, en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen u zich meteen vertrouwd voelt tijdens het eerste gesprek. Een goede eerste indruk is immers belangrijk.

Na het kennismakingsgesprek? Controleer dan nog even of u onderstaande vereiste stappen heeft doorlopen om direct gebruik te kunnen maken van alle diensten van uw nieuwe huisartsenpraktijk.

  1. Vul het ‘inschrijfformulier‘ in (klik hierop)
  2. Vul het “machtigingsformulier” in om uw dossier te mogen opvragen (klik hierop)
  3. Vul het “toestemmingsformulier voor het Landelijk Schakelpunt (LSP)” in voor uw electronisch dossier (klik hierop)
  4. Maak uw “account” aan (klik hierop)
  5. Download de app Medgemak op uw telefoon of tablet

Heeft u deze 5 stappen doorlopen? Wij regelen de rest!

 

Team Praktijk71

Back To Top
Praktijk71 gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Hier kunt u eventuele instellingen wijzigen.
Annuleren