skip to Main Content
Altijd binnen 24 uur op uw afspraak!

onze

Medewerkers

Huisarts

Thomas Hazenoot

Thomas is initiatiefnemer van het Medisch Centrum Valkenburg en sinds 2017 oprichter en huisarts van huisartsenpraktijk “Praktijk71”.

Hij is een geboren en getogen Noordwijker. Na het afronden van zijn ingenieurs diploma is hij direct geneeskunde gaan studeren aan het LUMC in Leiden. Hierna heeft hij de driejarige huisartsenopleiding in Leiden gevolgd.

Zijn passie is Cubaanse salsa, en is hij dansinstructeur geweest bij Dans Academie Salsiando in Leiden.

De wens om op zijn eigen unieke wijze patiënten van goede zorg en service te voorzien, heeft hem doen besluiten Praktijk71 te starten.

Werkdagen: maandag (14:00-18:00)

Huisarts

Roy den Haan

Roy is werkzaam als vaste huisarts in de praktijk vanaf 1 januari 2021.

Hij is opgegroeid in Rijnsburg, heeft gewoond en gestudeerd in Leiden. Vervolgens heeft hij onder andere gewerkt bij het HMC locaties Westeinde, Bronovo en Antoniushove als arts interne geneeskunde en spoedeisende hulp. Ook heeft hij ervaring met ouderengeneeskunde opgedaan binnen verpleeghuis Zuydtwijck in Leiden. Nadien heeft hij de opleiding tot huisarts gevolgd aan de VU Amsterdam. Woonachtig in Oegstgeest samen met zijn vrouw Lotte en dochters Doris en Julin.

Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag

Huisarts

Priscilla de Winter

Priscilla is werkzaam als vaste huisarts in de praktijk vanaf 1 januari 2023.

Ze heeft gestudeerd aan het Leids Universitair Medisch Centrum te Leiden. Ook de huisartsenopleiding heeft zij daar afgerond.

Werkdagen: maandag (08:00-14:00) en donderdag (08:00-17:00)

POH-S / Praktijkmanager

Linda van der Linden – Knetsch

Als Praktijkondersteuner Huisarts Somatiek (POH-S) begeleidt en controleert Linda patiënten met een chronische aandoening zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, astma/COPD, ouderenzorg en biedt ondersteuning bij het stoppen met roken.

Linda studeerde in juli 2017 af als hbo-verpleegkundige en heeft kort hierna als wijkverpleegkundige gewerkt. Vervolgens volgde zij van maart 2017 tot maart 2018 de post-hbo opleiding tot Praktijkondersteuner Huisarts Somatiek en is werkzaam in deze praktijk als praktijkverpleegkundige sinds januari 2018.

Werkdagen: spreekuur op maandag en donderdag.

Poh-ggz

Lianne van Dam

Vanaf januari 2024 is Lianne werkzaam als POH-GGZ (praktijkondersteuner huisarts op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg) bij Praktijk71.

U kunt bij haar terecht voor verschillende klachten, zoals somberheid, gevoelens van spanning, angst, onzekerheid of eenzaamheid, lichamelijk onverklaarde klachten, piekeren en slaapproblemen. Ook luistert zij naar uw vragen rondom levensfasen en zingevingsvraagstukken, verlies- en rouwverwerking, gezins- en relatieproblematiek.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek, een intake, brengt zij samen met u in kaart welke problemen er spelen en welke manier van aanpak het beste bij u past. Behandeling bestaat uit gesprekken, aangevuld met online modules die u thuis kunt volgen. Afhankelijk van de aard en de ernst van uw klachten, kan het soms nodig zijn om u door te verwijzen.

De kosten voor een consult bij de POH-GGZ vallen onder de reguliere huisartsenzorg. Dat houdt in dat hiervoor het eigen risico niet wordt aangesproken en er ook geen eigen bijdrage geldt.

Werkdagen: woensdag

Dokters assistent

José Wijnands

José Wijnands is praktijk/doktersassistent. Het kunnen helpen van patiënten naast de administratieve taken geven hem veel plezier in het vak.

Werkdagen: donderdag

Aangenaam

Maar genoeg over ons. Het gaat om u.
Wij kijken ernaar uit met u kennis te maken.

Back To Top
Praktijk71 gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Hier kunt u eventuele instellingen wijzigen.
Annuleren