skip to Main Content
Altijd binnen 24 uur op uw afspraak!

Wat doet Praktijk71?

Communiceren online via de website (eHealth)

Met Praktijk71 kunt u uitstekend online communiceren via de website op uw smartphone, tablet of computer. De website helpt u om veel zaken zelfstandig te regelen, wanneer het u uitkomt.

24 uur per dag, 7 dagen in de week afspraken boeken. Uw vraag stellen via eConsult. Of medicatie herhalen. Maar gewoon bellen kan ook.

Binnen 24 uur op afspraak

Maakt u online zelf uw afspraak, dan kunt binnen 24 uur op alle werkdagen bij ons terecht.

Voor spoedeisende klachten, dringende zaken of bij twijfel belt u direct met de praktijk.

Telefonische afspraak? Huisarts aan de telefoon.

Bij Praktijk71 krijgt u de huisarts aan de lijn als u een terugbelafspraak boekt.
Zo kunnen wij in veel gevallen uw vragen direct telefonisch beantwoorden.

Minimale wachttijden

Wij werken hoofdzakelijk op afspraak en daardoor kennen we minimale wachttijden. Zo kunt u binnen 24 uur op alle werkdagen bij ons terecht, en treft u doorgaans een lege wachtkamer aan.

Dit geldt ook voor het telefonisch spreekuur, een terugbelafspraak die u maakt met de huisarts. U bepaalt zelf het tijdstip.

15 minuten per consult

Wij reserveren voor een consult bij de huisarts 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten. Zo is er meer aandacht en ruimte voor de patiënt als dat nodig is.

Huisbezoek

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, dan komt de huisarts naar u toe. U kunt iedere werkdag telefonisch een huisbezoek aanvragen.
De onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden van de arts zijn in de praktijk altijd groter dan bij u thuis. Daarom is het, als het enigszins mogelijk is, beter als u naar de praktijk kunt komen.
Back To Top
Praktijk71 gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Hier kunt u eventuele instellingen wijzigen.
Annuleren